Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BYREDO NEWS

Nu i juni släpper Byredo en helt ny produkt som är en textildoft! Den heter Toile och luktar underbart fräscht av nytvättad bomull och jag sprayar den över alla möjliga tänkbara textilier. Den andra nyheten som inte släpps förrän i juli är att parfymen Mojave Ghost släpps i fler olika former som till exempel en olja, handkräm och den spännande hårparfymen som ni ser på bilden nedan. Jag har alltid varit väldigt intresserad av dofter och tycker det är extra roligt när man kan tillföra det i sitt liv på annorlunda sätt:)

Now in June Byredo releases a new product which is a textile fragrance! It’s called Toile and smells wonderful of freshly washed cotton and I spray it over every textile I can find. The other news that is not to be released until July is that the perfume Mojave Ghost will be released in several different forms, for example an oil, hand cream and the exciting hair perfume as you can see in the image below. I’ve always been very interested in fragrances and love when I can bring it into my life in different ways than the obvious:)

IMG_8650

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!