Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BYREDO NEWS

Nu i juni släpper Byredo en helt ny produkt som är en textildoft! Den heter Toile och luktar underbart fräscht av nytvättad bomull och jag sprayar den över alla möjliga tänkbara textilier. Den andra nyheten som inte släpps förrän i juli är att parfymen Mojave Ghost släpps i fler olika former som till exempel en olja, handkräm och den spännande hårparfymen som ni ser på bilden nedan. Jag har alltid varit väldigt intresserad av dofter och tycker det är extra roligt när man kan tillföra det i sitt liv på annorlunda sätt:)

Now in June Byredo releases a new product which is a textile fragrance! It’s called Toile and smells wonderful of freshly washed cotton and I spray it over every textile I can find. The other news that is not to be released until July is that the perfume Mojave Ghost will be released in several different forms, for example an oil, hand cream and the exciting hair perfume as you can see in the image below. I’ve always been very interested in fragrances and love when I can bring it into my life in different ways than the obvious:)

IMG_8650

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind