Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ESTELLE & THILD LUNCH

I onsdags var jag på en urhärlig lunch på Sannas som Estelle & Thild anordnade. Det serverades en trerätters lunch som var sagolikt god och väldigt fräsch. Jag missade att ta bild på desserten som var en rabarberkompott med vaniljkräm(aaah!).

This Wednesday, I was at a lovely lunch which Estelle & Thild had at Sannas Restaurant. We were served a three-course lunch that was incredibly tasty and very fresh. I missed to take a snap of the dessert which was a rhubarb compote with vanilla cream (aaah!).

IMG_8676IMG_8674 IMG_867813129670_1745861352294770_1595456080_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!