Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOOLS

Jag har fått möjlighet att testa en ny hårfön från Babyliss som heter Pro Digital. Och jäklar vilken skillnad det är på hårfön och hårfön. Den är väldigt lätt och har en motor som håller en konstant temperatur på 70°C – vilket ger håret maximalt skydd genom att det bibehåller sin naturliga fuktnivå. Den är så lätt att jobba med och jag gillar verkligen retrodesignen. Pro Digital är inte helt gratis, kostar 2300 kr, men du har ju en sån här apparat under många års tid och det mest positiva är vetskapen om att den ger minimalt slitage på håret.

 
 I have had the opportunity to test a new hair dryer from Babyliss called Pro Digital. It’s actually a huge difference between different hair dryers. This one is very Iight and has a motor that maintains a constant temperature of 70 °C – which gives my hair maximum protection in that it retains it’s natural moisture levels. It’s so easy to work with and I really like the retro design. Pro Digital is a bit pricey, costs 2300sek, but you’ve got this kind of appliance for many years and the most positive thing is the knowledge that it does minimal damage to my hair.

IMG_8418d

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!