Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOO MUCH MUSCLES?

Det har gått lite upp och ner med min träning pga resor, skador och sjukdom. Men nu ska jag köra igång igen och med min Bionic har jag bara haft en veckas paus. Det som är extra bra med Bionic är att det är så lätt att anpassa träningen och nu när jag har fått ett svullet knä så kan jag ändå träna genom att göra andra typer av övningar och känner mig ändå ordentligt genomtränad efteråt! Jag känner mig så tight i kroppen när jag kört och jag tänkte kanske försöka maxa med två gånger i veckan nu innan sommaren. Jag tycker att det är roligt att flera av tjejerna som tränar har klagat på att de fått för mycket muskler – riktigt angenämt problem haha. Men jag är noga med att säga var jag vill lägga fokus, vilket är på rumpa och mage.

 It’s been a bit shakey with my training because of traveling, injuries and illness. But now I’m getting back on track and with my bionic I have only had one week’s break. A really good thing about Bionic is that it’s so easy to adapt the training and now that I’ve got a swollen knee, I can still work out by doing other types of exercises and still feel properly trained afterwards! I feel so tight after my work outs and I’m thinking to maybe max it out with two sessions a week now before summer. I think it‘s fun that several of the girls have complained about getting too much muscles from the work outs – a really pleasant problem haha. But I make sure to be clear about my focus which is my stomach and butt!

IMG_7780

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind