Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRP TREATMENT

I fredags var jag på Nordic Hair Clinic och gjorde en PRP behandling! Ni kan läsa mina tidigare inlägg om behandlingen här, här och här. Jag gjorde i ansiktet och lite i håret och nu väntar jag på att mina små stickmärken ska försvinna så att jag kan njuta av effekten av behandlingen. Det brukar ta några dagar:) Det som är positivt med behandlingen är att de processer som triggas igång (cellförnyelsen och kollagenproduktionen) får en boost i flera månader efter behandlingskuren. Det som var speciellt den här gången var att istället för att använda bedövningssalva så använde vi lustgas. Yes ni hörde rätt haha! Det var först gången jag testade att bli bedövad med lustgas och det var en väldigt speciell känsla, jag försvann helt och var och festade loss på Coachella och sprang runt på en blomsteräng och lekte med Casper. Det gick ganska snabbt att piggna till efteråt men jag var lite förvirrad och konstig i huvudet så jag fick ligga och vila en stund ändå haha. Det kostar 995kr extra om man vill ha den lösningen och det är framför allt bra för dem som är extra känsliga eller som vill slippa att bli kladdiga av bedövningssalvan. Jag tror jag kommer köra salvan i fortsättningen men det var en skojig upplevelse!

This Friday, I was at Nordic Hair Clinic and did a PRP treatment! You can read my previous post about the treatment here, here and here. I did it on my face and a bit in my hair and now I’m waiting for the small puncture marks to disappear so I can enjoy the effect of the treatment. It usually takes a few days:) The special thing this time was that instead of using topical anesthetic we used nitrous oxide or laughing gas. Yes you heard me right haha! It was the first time I tried it and it was a very special feeling, I completely disappeared and were partying away at Coachella and ran around on a flower meadow playing with Casper. It went pretty quickly to perk up afterwards, but I was a bit confused and weird so I had to lie down and rest for a while haha. It costs 995kr extra if you want this solution and it’s especially good for those who are afraid of needles or want to do it on your lunch break without having to leave with numbing ointment in your hair. I think I will go with the normal topic anesthesia in the future but it was really a fun experience!

IMG_8573 IMG_8569IMG_8572

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!