Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAY

Ush vilket ruskväder det var igår! Jag var hemma och tog det superlungt nästan hela dagen med undantag av ett besök på Diplomat. Jag gled runt i min nya hoodie från Davida Cashmere, som är riktigt skön och avslappnad fast man känner sig ändå fin i och med att den är i Cashmere. Jag har den i storlek M så att den blir lite mer avslappnad. Vet ni vad?! Jag har löst så att alla mina läsare får handla till en rabatt på -15% på deras webshop(klick!)! ange bara rabattkoden: susanne i kassan. PUSS på er

The weather was so nasty yesterday! I was at home chilling almost all day except for a visit to Hotel Diplomat. I was gliding around in my new cashmere hoodie from Davida, which is really nice and relaxed though it still feels a bit dressed because it’s made in Cashmere. I have the size M which makes it a little bit more relaxed. You know what?! I have solved so that all my readers can buy at a discount of 15% on their web shop(click!)!! Just enter the discount code: Susanne at checkout. Kisses to you

IMG_8624 IMG_8626

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!