Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANTIOXIDANT INFUSION ESSENCE

Den här essensen från Elizabeth Ardens Prevage serie är en lätt vattenbaserad produkt som man applicerar som första steg efter rengöringen. Den ger huden rikligt med fukt och viktiga antioxidanter som återfuktar djupt under hudytan, både direkt och över tid. Jag tycker att den är underbar och jag klappar bara in den i huden med händerna och den känns verkligen ordentligt återfuktad och uppfriskad utan att det lägger sig som ett lager på ytan. Det fullständiga namnet är Prevage Anti-aging Antioxidant Infusion Essence och jag såg faktiskt att den finns till nedsatt pris här just nu. Den är ju inte superbillig men den är väldigt dryg, jag har haft den här flaskan i säkert tre månader och har använt en tredjedel.

This essence from Elizabeth Arden’s Prevage series is a lightweight water-based product which you apply as a first step after cleansing. It provides the skin with plenty of moisture and essential antioxidants which moisturizes deep below the surface of the skin, both immediately and over time. I think it’s a wonderful product and I just pat it into the skin with my hands and it really feels thoroughly moisturized and refreshed without it settling as a layer on the surface. The full name is Prevage Anti-Aging Antioxidant Infusion Essence and I actually saw that you can buy it at a reduced price here right now. It’s a bit pricey, but it lasts a long time.

IMG_8417

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!