Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DINNER

Alltså det här är någon av mina bästa och enklaste middagar. Sashimi från Fröja med en massa färsk koriander, kokade Edamamebönor från Ica(dem enda jag hittat som är riktigt goda), wasabi och chili majonäs och soja med en massa citron och koriander. Majonäsen blandar jag på Hellmans majo, en hel del citron och sen smaksättningen då. Det är liksom så sagolikt gott!

So this is one of my best and most simple dinner dishes. Sashimi from Fröja with a bunch of fresh coriander, cooked edamame beans from Ica (the only ones I found that are really good), wasabi and chili mayonnaise and soy sauce with a lot of lemon and coriander. I mix the mayonnaise on Hellman’s majo, a lot of lemon and then the flavoring. It’s so darn delicious!!

IMG_8539

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!