Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

D-DAY

Idag var jag uppe med tuppen och hejjade på mitt Plaza Kvinna & Sats lag som sprang Tough Viking. Så jäkla stolt över alla!! Det var riktigt kallt idag också och ett av de värsta hindren var tydligen isvaken som var nr2 av 25. Brrrr! De var så starka som klarade av det och nu är jag faktiskt lite taggad på att göra det nästa år! Jag har ju lyckats bli sjuk så nu ligger jag i soffan under ett duntäcke och tinar upp men det var så kul att få se allas härliga energi och herregud vad glada alla var när de gick i mål! Här kommer en drös med bilder.

 
Today I was up early to cheer on my team mates from Plaza Woman & Sats who ran the Tough Viking race. So proud of everyone!! It was really cold today and one of the worst obstacles were apparently an icecold pool which was nr2 of total 25. Brrrr! They were so strong that managed it and now I’m actually a little psyched to do it next year! I’ve managed to get sick so now I’m lying on the couch under a huge cover trying to get my temperature to rise but it was so fun to see everyone’s energy and how happy everyone was when they crossed the finish line! Here’s a bunch of pictures.

 

IMG_8593d IMG_8588  IMG_8583 IMG_8595 IMG_8596 IMG_8597IMG_8591 IMG_8598

*Inlägget är producerat i samarbete med Sats.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind