Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUUUN

Igår hade jag en kvart innan jag skulle vara på presseventet och då la jag mig på en filt i humlan. Så himla skönt! Det var lite trist bara att Frasse fick en fågelskit över ryggen men det löste sig tillfälligt med några blad och alkospray haha.

Yesterday I had fifteen minutes before I the press event and I spend it on a blanket in Humlan. So lovely! It was just a little sad that Frasse got bird crap all over his back but it was temporarily solved with a few leaves and alcohol spray haha.

IMG_8531IMG_8547 IMG_8530

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!