Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AURELIA

Vilken härlig lunch jag var på igår för hudvårdsmärket Aurelia. Det grundades i England för bara tre år sedan och har vuxit med raketfart och kan redan räkna hem en herrans massa utmärkelser. Innehållet är 100% naturligt, växtbaserat och ekologiskt och fungerar genom att återuppbygga huden och verka antiinflammatoriskt. Jag fick känna lite snabbt på produkterna under eventet och de kändes och doftade underbart! Produkterna finns att köpa exklusivt på Kicks.se.

What a lovely lunch I was at yesterday for the skincare brand Aurelia. It was founded in England only three years ago and has grown really fast and can already recoup several awards. The content is 100% natural, herbal and organic and works by rebuilding the skin and calm inflammation. I got to feel the products quickly during the event and they felt and smelled wonderful!

IMG_8552IMG_8549 kopia IMG_8553 IMG_8554

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!