Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OLDIE BUT GOODIE

God morgon på er! Hoppas ni mår kalas idag! Själv mår jag bra och har en massa jobb framför mig idag plus att jag ska trycka in en presslunch och en ansiktsbehandling senare i eftermiddag (som jag ska berätta mer om sen). Till något helt annat haha  – jag älskar ju blå mascara och tänkte dela med mig av en look som jag gjorde förra sommaren! Mascaran kommer från Benefit och heter They’re Real.

Good morning guys! Hope you are feeling amazing today! I’m feeling good and have a lot of work ahead of me today plus that I’m squeezing in a press lunch and a facial later in the afternoon (which I’ll tell you more about later). From that to something totally different haha – I love blue mascara and will share with you a look I did last summer. The mascara comes from Benefit and is called They’re Real.

bluemascara eyes hat Therereal

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!