Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VERONICA VIRTA

Hur snygg är min nya jacka från Veronica Virta? Den är helt perfekt nu på sommaren eller som en lättare höstjacka med en tröja under. Den finns i tre olika färger som ni kan se här och om ni bor i Stockholm och vill prova eller titta på resten av sortimentet så finns nu även en helt nyöppnad butik i Sturegallerian!

 How nice is my new jacket from Veronica Virta? It’s perfect now during the summer or as a light fall jacket with a sweater underneath. It’s available in three different colors which you can see here and if you live in Stockholm and want to try it out and look at the rest of the range – there is now also a brand new store in Sturegallerian!

IMG_8482 IMG_8495 kopia IMG_8489 kopia IMG_8487 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!