Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LCC & BY MALINA

Jag blev så glad när jag fick se den här snygga necessären som fötts ur ett samarbete mellan Löwengrip Care & Color och modeföretaget By Malina! Så himla somrig och härlig – den ska definitivt få följa med på alla sommarens resor. Det är dock tyvärr en limiterad utgåva som man bara får tag på genom att handla tre ansiktsprodukter från LCC hos Apotea.se. Men det kan det vara väl värt!:)

I was so happy when I saw this stylish toilet bag – born from a collaboration between Löwengrip Care & Color and fashion company By Malina! So colorful and lovely – I’m definitely bringing it on all my summer trips. However, it’s a limited edition which you can unfortunately only get a hold of by buying three facial products from LCC at Apotea.se. But it just might be worth it!🙂

IMG_8503

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!