Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOUGH VIKING SATURDAY

Alltså det är så tråkigt men jag kommer inte kunna vara med på Tough Viking på lördag:( Det är en gammal skada som kommit fram och jag vill inte riskera att skada mig mer. Det är ändå en tuff utmaning man utsätter kroppen för och det är viktigt att känna sig stark om man ska genomföra det! Jag är ändå så himla glad över att ha fått träna inför det med min tränare på Sats och han har verkligen tagit mig igenom en massa utmaningar som jag aldrig trodde jag skulle klara. Som att lära mig att klättra i rep och faktiskt ta mig igenom en monkey bar! Jag kommer ta med mig många av övningarna vi gjort då jag tycker att det är ett riktigt roligt sätt att träna och även fortsätta köra på Sats regeringsgatan då det är ett riktigt fint och bra gym med en massa roliga hinder och klasser. Sen kommer jag så klart att vara på plats och hejja på vårt lag på lördag!

 

IMG_7469 IMG_74613 IMG_7471

*I samarbete med Sats

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Annika, ush vad tråkigt! Men det enda man kan göra är att vila upp sig och börja om igen. Trist att kroppen ibland inte vill det huvudet vill. Hoppas du mår bättre nu! Kram 🙂

  Susanne Barnekow 2016-05-29 14:37:32
  Svara
 • Nä, vad typan vad trist för dig! Bara att kämpa och komma igen.

  Jag förstår precis känslan. Jag hade just kommit igång med min uppladdning inför maraton nu i juni när det small till i benet från ingenstans. 10 veckors rehab och noll löpning står jag här och kan inte nyttja min startplats.

  Annika 2016-05-11 13:46:05
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!