Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING

Uuuh, fick jätte ont i halsen i gårkväll och vaknade upp sjuk idag, så trist! Men jag får passa på att ta det riktigt lungt och äta massor av ingefära och citron och hoppas att det går över. Har i alla fall inte feber och jag har en känsla av att jag kommer kunna jaga bort den här jäkeln snabbt haha.

 Uuuh, I got a sore throat last night and woke up sick today, such a downer! But I’ll take it really easy today and eat lots of ginger and lemon and hope it will pass. At least I don’t have a fever and I have got a feeling that I will manage to chase this bastard away pretty soon haha.

IMG_8439

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!