Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISIBLE BRACES

Ja hörrni, nu har jag satt in min Invisaline tandställning! Som ni ser på bilderna så är det transparenta plastskenor över båda käkar och sen har man fäst små vita plastpluppar på tänderna som ställningen ska fästa i. Jag har bara haft den sen tretiden idag så det är klart att det fortfarande känns lite konstigt men ändå väldigt mycket bättre än jag hade väntat mig. Den gör inte alls ont och än så länge har jag inte fått några skavsår. Jag läspar lite grann men jag tror det kommer gå över väldigt snart – vi får hoppas det haha. Sen har jag till och med hunnit ta ut den en gång för att äta middag vilket gick busenkelt. Det var Alexander på Aqua Dental som satte in den och nästa gång jag ska gå dit är om sex veckor när jag ska få en ny uppsättning skenor – man byter nämligen varannan vecka. Jag återkommer igen med hur det känns om ett par dagar!

 

Well guys now I have got my Invisaline braces! As you can see in the pictures it’s transparent plastic rails and then they have attached tiny white plastic bumps on my teeth. I’ve only had it since three o’clock today so clearly it still feels a bit strange but yet so much better than I had expected. It doesn’t hurt at all but I have gotten a tiny lisp which I’m convinced will pass very soon – I really hope it will haha. I’ve also had time to take it out once for dinner which was really easy. It was Alexander at Aqua Dental who put it in and next time I’ll go there is in six weeks when I get a new set of rails – you switch them every two weeks. I will get back to you again in a few days and tell you how it feels!

IMG_8458IMG_8434IMG_8459 IMG_8435

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • […] Hej på er! Jag tänkte ge er en lite update på hur det går med min Invisalinetandställning än så länge. Som väntat så går det bara bättre och bättre i takt med att jag vänjer mig vid att ha den i munnen. Nu läspar jag nästan ingenting alls – kanske lite när jag precis bytt(varannan vecka). Jag är nu inne på min 7e skena och det är totalt 20st innan det är helt klart. Det roligaste är att jag redan både kan se och märka att det hänt massor i munnen. Jag känner plötsligt tänder som legat helt gömda tidigare och min tandrad ser mycket mer jämn ut. Jag kan även tillägga till ett litet tips på vad man kan tänka på när man skaffar Invisaline(fick det av en kompis som också har), nämligen ett rengöringstips! På Apoteket finns det rengöringstabletter för proteser(nej jag vet, inte så sexigt) i brusform som man kan lägga ner skenorna i ett par gånger i veckan. Då håller man dom extra fräscha! Här(klick!) hittar ni dem. Nedan ser ni före och efterbilder än så länge och om ni vill läsa mina andra inlägg om Invisaline hittar ni dem här och här. […]

  INVISALINE UPDATE 2 - Susanne Barnekow 2016-11-25 17:20:26 http://susannebarnekow.se/2016/08/invisaline-update-2/
  Svara
 • Åh va kul!! Äntligen 🙂 Hur många skenor kommer du att ha? Jag ska snart byta till skena 13 av 15, helt sjukt va tiden går snabbt! Hör bara av dig om du undrar nått 🙂 <3 Kram!

  Ellinor 2016-05-10 06:21:02 http://www.ellinoramanda.com
  Svara
  • Svar på Ellinors kommentar.

   Heej! Alltså hur sent svar?! Förlåt! Jag ska ju ha i 8 månader ungefär men kommer inte ihåg exakt hur många skenor det blev totalt. Tiden går ju så jäkla fort och hittills går det så bra. Du måste skicka före/efter bild så fort du är klar!! 🙂 Kram <3

   Susanne Barnekow 2016-05-29 14:39:29
   Svara
 • Vad kostar det?

  Sara 2016-05-09 18:08:35
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det kostade 49000 för mig men jag tror att det kan vara olika. Man kan ta det på räntefri avbetalning på 24 månader 🙂 Kram

   Susanne Barnekow 2016-05-09 20:04:36
   Svara
 • Ska bli spännande att följa dig på resans gång. Väntar själv på första uppsättningen skenor!

  Sandra F 2016-05-09 17:31:37
  Svara
  • Svar på Sandra Fs kommentar.

   Åh vad roligt att vi kör samtidigt:) Hittills tycker jag att inte att det är några som helst problem. Inte ont, skavsår eller något. Dricker fortfarande mitt te – fast i sugrör så att den inte missfärgar ställningen. Hade lite problem med att jag var torr i munnen igår men ingenting idag! Jag småäter dock inte längre vilket bara är bra haha. Lycka till med din:) Kram

   Susanne Barnekow 2016-05-09 17:39:50
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!