Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLAZA KVINNA No5

Idag har varit en riktigt segdag! Vi var nämligen ute och åt middag igår och gick ut en sväng. Ni får inte missa senaste numret av Plaza Kvinna där jag bland annat gjort en skönhetsbröllopsspecial med en massa tips på vad man ska tänka på som blivande brud! Hoppas ni har en underbar helg i solen!

 Today has been a really sloow because we went out for dinner, drinks and clubbing last night! You can’t miss the latest issue of the Plaza Kvinna, where I made a really useful wedding beauty special! Hope you all are having a wonderful weekend!
IMG_8410 kopia
Glasögonen på bilden kommer från Nividas och nagellacket från Essie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!