TRE MAKEUP FAVORITER

Jag har listat tre av mina makeupfavoriter – som ni fram till den 9 maj kan köpa till hela -20% rabatt på Bangerhead.se – bra va?! En av dem är en långtida foundationfavorit från Bare Minerals(klick!) och på bilderna har jag använt nyansen light. Den ger så fin och jämn täckning med mycket lyster! Jag applicerar den alltid med en kabukiborste och avslutar med en ansiktsspray för att få den att verkligen bli ett med huden. En annan produkt jag använder dagligen är en ögonlocksprimer – det gör stor skillnad både när man applicerar sin ögonskugga men även hur den sitter på plats under dagen. Put a Lid On It från The Balm(klick!) är verkligen kanonbra! Den är väldigt dryg och lägger sig som en len hinna som gör att din skugga sitter på plats hela dagen! Sist men inte minst har ni en ögonbrynspenna, Sourcils Definis från Lancome(klick!), som verkligen fyller alla krav på en bra ögonpenna. Den har en smal spets i perfekt konsistens och nyansen 04 är så naturlig och snygg och går lite åt det kalla hållet. Just nu kostar Bare Minerals 269kr (istället för 395kr), ögonlocksprimern från The Balm 159kr(istället för 199kr) och ögonbrynspennan kostar 167kr (istället för 209kr) så det är verkligen en bra rabatt! Ni kan även kika på hela det rabatterade sortimentet här!

 

IMG_8399IMG_8394 IMG_8404IMG_8398IMG_8403IMG_8396 IMG_8401 IMG_8393

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Caroline, förlåt för sent svar – har helt missat din kommentar! Jag använder Ultra HD Concealer från Make Up For Ever – den är superlätt men täcker väldigt bra. Finns att köpa på Sephora! Bästa concelaern jag testat hittills! 🙂 kram

    Susanne Barnekow 2016-05-29 14:35:42
    Svara
  • Vad använder du för concealer? 🙂

    Caroline 2016-05-11 17:01:28
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!