Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WAAAH!

Alltså hur härligt med söndag på en torsdag?! Även fast jag har en massa jobb så är det så skönt att det är lungt på mailen och att ligger semester i luften. Sen skadar det ju inte heller att det är kalasfint väder! Nu ska jag snart ut och gå en promenad med min lilla skrutt och sen ska jag träffa upp en kompis. Vad ska ni hitta på för skoj!?

So how glorious is it with Sunday on a Thursday?! Even though I have a lot of work to get done, it’s so nice that the mail is quiet and that holiday’s in the air. In addition the weather is amazing! Now I will soon go out for a walk with my little snufkin and then I’m meeting a friend. What are you guys up to?

IMG_7560

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!