Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NIVIDAS FRUKOST

I går morse var jag på en underbart mysig frukost som Nividas och min duktiga vän Mira anordnade på ett superhärligt ställe på Nybrogatan som heter Schmaltz. De lanserar nämligen sig klassiska modell Stockholm i fler roliga färger, älskar de orange som jag fick med mig!

Yesterday morning I was at a super cozy breakfast Nividas and my good friend Mira arranged at a place called Schmaltz. They are launching their classical model Stockholm in new fun colors – love the orange that I got to bring home with me!

IMG_8352IMG_8361 IMG_8356IMG_8363 IMG_8357

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!