Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERGA

Jag är en riktig sneakerälskare! Jag är nämligen så satans bekväm av mig så höga klackar är tyvärr sällan ett alternativ till vardags. De här flatformvarianterna från Superga är så jäkla snygga! Man får ändå lite höjd och de är så enkla och snygga i designen. Får se hur länge de håller sig vita men tycker de kan vara fina slitna också faktiskt.

I’m a real sneaker lover! I need to stay comfortable so high heels are unfortunately rarely an option for my everyday use. These flat forms from Superga is so pretty! You still get some height and the design are so simple and sleek! We’ll see how long they stay white but I think they might look nice even when they are a bit worn down.

IMG_8343 (1)IMG_8346 IMG_8345

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!