Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING!

Hur härligt väder var det igår då? Jag var hemma och jobbade och städade hela dagen och det är så underbart när solen börjar nå in i vardagsrummet på eftermiddagarna. Så kan man öppna upp fönstret och sätta sig och suga upp lite D-vitamin. Aaaah! Nu ska jag springa iväg på en pressfrukost med Nividas och senare ska jag på lunch på Rosendahl med Sweed Lashes.

Wow, the weather yesterday was amazing! I was at home working and cleaning all day and it’s so wonderful when the sun is starting to reach into the living room in the afternoons. It means that I can open up the windows and soak up some vitamin D. Aaaah! Now I’m off for a press breakfast for Nividas and later I’m attending a press breakfast at Rosendahl with Sweed Lashes.
IMG_8330IMG_8333 IMG_8331

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!