Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACHELORETTE

Alltså jag saknar ord för hur underbar den här helgen har varit! Det har varit så otroligt roligt och så mycket kärlek!! Är fruktansvärt sliten idag men det spelar ingen som helst roll haha. Vi firade Ida Sofia i Istanbul vilket är en fantastisk stad och förutom att festa loss så har vi bland annat åkt båt, kelat med kaninungar och badat hammam. Här kommer ett ordentligt bildregn från helgen!

Well, words cannot describe how wonderful this weekend has been! There has been so much fun and so much love!! I’m horribly tired today but it doesn’t matter haha. We celebrated Ida Sofia in Istanbul, which is a wonderful city, and in addition to partying, we have been boating, cuddled with baby rabbits and going to a Hammam bath. Here’s a bunch of pics from the weekend!

IMG_8312IMG_8320IMG_8318IMG_8315IMG_8316IMG_8314IMG_8297IMG_8283 IMG_8295 IMG_8293 bildregncensur IMG_8255 IMG_8259 IMG_8256 IMG_8257IMG_8269

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!