NIVIDAS

Jag älskar Nividas sortiment som består av snygga och tidlösa modeller av både solglasögon och vanliga bågar. Det kanske är lite töntigt men jag har länge tänkt på att jag vill ha ett par glasögon utan styrka och idag var jag i deras butik på östermalm och valde ut ett par! Så snygga – modellen heter Paris(klick!). Varning för selfieshock men jag var tvungen haha. Var även tvungen att använda blixten då det speglade sig så i glaset annars. Vad tycker ni?:) Vet ni vad? Jag har fixat en rabattkod till alla mina fina läsare som ger er 15% rabatt på hela sortimentet om ni anger koden SUSANNE i kassan- tjoohoo!

I love Nividas range which consists of stylish and timeless models of both sunglasses and regular glasses. Maybe it’s a bit corny, but I have been thinking about getting a pair of glasses without strength and today I was at their shop on Östermalm and picked out a pair! So pretty- the model is called Paris(click!). Warning for a selfieshock but I just had to haha. I also had to use the flash because the light was reflected on the glass otherwise. What do you think?!:) You know what? I have arranged a discount code to all my readers which gives you a whole 15% off! Just write SUSANNE at check out – wohoo!
 IMG_8232IMG_8231
IMG_8228 IMG_8223

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!