Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO LONG AGAIN

Ja då var det dags för ännu en möhipperesa – woohoo!! Den här gången är det min vän Ida Sofia som vi har kidnappat och nu är vi på väg till Istanbul för att fira henne där över helgen! Jag förberett några roliga inlägg som ni kan läsa medan jag är borta och sen uppdaterar jag er med bilder från resan efter jag kommit hem på söndag. Jag ska se till att ta en massa bilder!! Ses snart och puss och kram på er!

Then I’m off for yet another bachelorette trip – woohoo!! This time it’s my friend Ida Sofia who we have kidnapped and now we are on our way to Istanbul to celebrate her over the weekend! I have prepared some posts for you while I’m gone and I will update you with pics from the trip after I get home on Sunday! I’ll make sure to take a lot of pictures!! See you soon and lots of love to you!

IMG_8192 kopia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!