Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FACIAL HAIR REMOVER

Jag har en väldans massa små fjun i mitt ansikte men har egentligen aldrig lidit av det. Men i vissa ljus syns det ju mer än andra haha. Jag fick hem den här lilla manicken från Tweezerman häromdagen och den fungerar verkligen superbra! Man håller den mot huden och sen skruvar man på metellgrejerna som gör att fjäderns skruvar sig och därmed drar med sig småhåren. Jag gillar att man lätt kan få en ansning och att man kan anpassa hur pass mycket man vill ta bort – man får dra några gånger för at få bort allt. Kan tänka mig att den är kanon om man vill slippa gå till salong och det känns väldigt mycket mer skonsamt än vaxning. Ni ser på bilden hur den har fått tag om några av mina hår och det går väldigt fort att använda den! Den kommer från Tweezerman och finns bland annat att köpa här.

I have a lot of small hairs on my face but have never really suffered from it. But in some lighting it certainly shows more than others haha. I got this little gizmo from Tweezerman the other day and it really works! You hold it against the skin and screw the on the metallic things which allows the spring to turn and thereby pull out the small hairs. I like that you can easily get a grooming and adapt the level of hair removal to your satisfaction – because you need to use it a few times at the same spot to get it all. I can imagine that it’s great if you want to avoid going to the salon and it feels much more gentle than waxing. You can see in the picture how it got a hold of some of my hairs and it’s very quick to use! It comes from Tweezerman and you can buy it here.

IMG_8159 IMG_8172

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind