Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRIDAL COLLECTION

Jag älskar Essies lack! De är lätta att applicera, ger fin täckning, ett jämnt resultat och sitter bra. En av deras senaste kollektioner heter Bridal Collection och lacken har fått söta namn som ”steal his name” och ”coming together”. Visst är färgerna söta?! Lacken kostar 129kr/st och finns att köpa på Åhlens.

I love Essies nail polish! They are easy to apply, gives great and even coverage and is long lasting. One of their latest collections is called Bridal Collection and the polishes have got cute names like ”steal his name” and ”coming together”. Aren’t the colors pretty?! They cost 129sek/each and can be purchased at Åhlens.

 

IMG_8155 IMG_8156IMG_8158 IMG_8157

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!