Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GET THE LOOK

Hej på er! Fasen var tiden går fort, hinner inte med någonting! Nu ska jag snart iväg och äta lunch med min bästis och sen ärenden och jobb. Tänkte tipsa om en artikel som ligger uppe på www.byou.se nu! Tre trendiga vår & sommar looker och vilka produkter man ska använda för att skapa dem. Kika in här(klick!) för att se hela:)

Hello there! Wow what time flies, I can’t make the hours of the day last for all the work I need to get done! Now I will soon have lunch with my best friend and then I have to run a few errands and get some more work done. I have got a little tip about an article that is up on www.byou.se now! Three fashionable spring & summer looks and what products to use to create them. Jump in here(click!) to see the whole guide:)

aunaturel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!