LEGS

Kommer ni ihåg att jag tidigare skrivit om att jag behandlat kärl på benen på Stureplanskliniken? Om inte kan ni läsa det här och här. I torsdags korrigerade vi de sista små jäklarna och jag har liksom fått helt nya ben! Jag är så glad och kunde aldrig ana att det skulle vara så enkelt att lösa. Jag kan verkligen rekommendera att gå till Pyra om ni vill korrigera något. Hon är leg. läkare och har drivit Stureplanskliniken sedan 2002 så hon har en jäkla kunskap och precision!

Do you remember that I have written about treating veins on my legs at Stureplanskliniken before? If not, you can read about it here and here. This time we corrected the last suckers and I feel like I have been given a new set of legs! I am so happy and could never imagined that it would be so easy to solve. I really recommend going to Pyra if you want to correct something. She’s a leg. doctor and has been running Stureplanskliniken since 2002 so she has a lot of knowledge and precision!

tumblr_nqjmi07L2Q1rodim9o1_1280

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack Susanne, nu fick jag äntligen rumpan ur vagnen och sprang till Stureplanskliniken och tog bort de störande kärlen som jag irriterat mig på i flera år.

  Paulina 2016-04-27 14:21:56
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Hej Paulina, Vad roligt! Hoppas att du blir nöjd- jag är i alla fall sååå glad att jag gjorde det!:) Kram

   Susanne Barnekow 2016-04-27 15:21:11
   Svara
 • Hej Susanne,
  Det där låter jättespännande då jag själv skulle vilja göra något liknande på mina ben.. Skulle vara kul om du ville visa före och efter bild?

  Ha en superbra dag!
  Petra

  Petra 2016-04-25 15:08:08
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej Petra! Här kan du se före och efter på ett större kärl: http://susannebarnekow.se/2016/02/legs/. Här försvann det direkt men andra delar tog det någon månad innan det försvann helt för att kroppen måste ta hand om det. Vissa små försvinner direkt! Jag ska ta fler bilder som jag kan visa upp:) Kram S

   Susanne Barnekow 2016-04-27 15:20:08
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!