Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GUESS WHAT?!

Jag ska få tandställning! Ja ni hörde rätt:) Ända sen jag var tonåring har jag velat få ordning på mina tänder på nederkäken – även fast man inte ser dem så mycket är dom är väldigt sneda. Det innebär dock att jag måste bredda utrymmet även i ovankäken så att nederkäken får mer plats att rätta till sig. Jag har varit hos flera olika tandläkare för konsultation men blivit avskräckt. Ända tills jag kom till Aqua Dental! De har en lösning som kallas Invisaline, ni kan läsa mer om den här(klick!), vilket gör att man slipper den vanliga rälsen med metallfästen och trådar som kan vara jobbigt att ha. Man har istället en genomskinlig tandskena som man kan ta bort när man äter till exempel. I torsdags var jag på mitt sista besök innan vi sätter in den om ett par veckor och den beräknade tiden som jag ska ha den är 42 veckor. Det ska bli så spännande, och säkert lite jobbigt också, men jag ska dela med mig av hela min resa här i bloggen! På bilderna ser man inte så mycket skillnad på före och efter men jag ska föröka lägga upp hela filmen så man kan se från fler vinklar – då ser man större skillnad!

I’m getting braces! Yes you heard me right:) Ever since I was a teenager, I wanted to correct my teeth on the lower jaw – even though you don’t see them that much they are very skewed. It also mean that I have to broaden the space on the upper jaw so that the lower jaw gets more room to fit the correction. I have been at many different dentist for a consultation but it has only made me discouraged. Until I came to the Aqua Dental! They have a solution called Invisaline, you can read more about it here (click!), Which means that you avoid the usual brackets and wires that can be a pain to wear. Invisaline is instead a translucent dental splint which can be removed when eating, for example. Last Thursday I was at my last visit before we apply it in a couple of weeks and the estimated time that I’m wearing it is 42 weeks. I’m so exited even though it will probably be a bit tough as well, but I’ll share my whole journey with you here on the blog! In the pictures you can’t see much difference on the before and after but I will upload the entire film here on the blog so you can see the transformation from more angles – then you will see a greater difference!

DSC06125 DSC06130

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!