Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOREO LUNA 2

Det var inte förrän väldigt nyligen jag testade Foreos rengöringsborste för första gången och nu är jag helt frälst! Den är så skön att använda och det känns inte som att den sliter på huden som andra borstar med strån kan göra. Den ger mer en skön massage och efteråt känns huden så len och ordentligt rengjord. Det som är extra bra är att man kan använda den motsatta sidan för massage! Perfekt att jobba in ditt serum eller kräm med så det kommer riktigt djupt ner i huden. Den finns i 4 olika utföranden för olika hudtyper och visst är den söt?! Jag har den normala storleken i blått som är för blandad hud och i maj/juni lanseras en minivariant som heter Luna Go som är perfekt att ha med på resan! Ni ser hur liten den är! Det blir ju en liten investering men det är verkligen värt det! Ni kan läsa mer om produkterna här.

It was not until very recently I tested Foreo cleansing brush for the first time and I absolutely love it! It is so comfortable to use and it doesn’t feel like it hurts your skin like other brushes with bristles can do. It gives more of a soothing massage and afterwards the skin feels so smooth and thoroughly cleansed. An extra plus is that you can use the opposite side for a facial massage! Perfect to work in your serum or cream to make penetrate really deep into the skin. It’s available in four different designs for different skin types and the design is so cute! I have the normal size in blue for mixed skin and in May/June a mini version called Luna Go is launching which is perfect to bring when traveling. You see how small it is!? It is somewhat of an investment but it’s really worth it! You can read more about the products here.
DSC06082DSC06087

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!