Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COACHELLA LOOK

Här ser ni en av lookerna jag hade på Coachella! Mitt huvudsmycke köpte jag för länge sen på asos.com men de har säkert något liknande nu. På ögonen använde jag en guldig, brun och orange skugga från den här(klick!) paletten från By Terry och svart kajalpenna från Rebecca Stella här(klick). Ögonbrynen fyllde jag i med en ögonbrynspenna från Clarins(klick!). Läpparna markerade jag med min nya favoritläppenna i nyansen bare från Kicks(här klick!) och toppade med lite läppbalsam. Basen lade jag med mineralfoundation från Idun Minerals(här klick!), rouge från H&M i nyansen Coral(här klick!) och highlighter från Urban Decay Afterglow. Under ögonen använde jag min absoluta favoritconcealer från Make Up Forever som heter Ultra HD och finns att köpa på Sephora. Det var nog allt:)

Here you see one of the looks I wore at Coachella! I bought my head jewelry long ago at asos.com but they probably have something similar now. On my eyes, I used a golden, brown and orange shade from By Terry and a black eye pencil from Rebecca Stella. The eyebrows, I filled in with an eyebrow pencil from Clarins. The lips I marked with my new favorite lip liner in the shade bare from Kicks and topped that with a little lip balm. For the base I used mineral foundation from Idun Minerals, rouge from H&M in Coral and a highlighter from Urban Decay called Afterglow. Under my eyes, I used my favorite concealer from Make Up Forever called Ultra HD. That was probably it:)

IMG_7960 kopiaIMG_7959 kopia IMG_7924 kopia IMG_7961 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!