Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THOUGHTS

Jag har varit en galen djurälskare sen jag var liten och det finns få saker som gör mig så ledsen och trasig i själen som när jag ser djur som mår dåligt. Och herregud vad vi människor låter djuren lida. Bristen på empati för andra raser och respekten för jorden vi lever på är skrämmande och som med många andra orättvisor känner jag en enorm hjälplöshet. Det är svårt att leva 100% moraliskt när världen ser ut som den gör – även fast jag försöker göra mitt bästa för att bidra så är jag långt ifrån perfekt – det är jag fullt medveten om. Jag tror dock att vi kommer långt på att alltid ha i åtanke att alla beslut och förändringar vi gör, kan spela en stor roll i slutändan – från de mindre valen du gör i matbutiken till de större som hur du uppfostrar dina barn. Utöver detta finns det organisationer som bidrar på ett otroligt sätt! Jag har under många års tid varit månadsgivare på WWF och nu signade jag precis upp mig på World Animal Protection. Det är ett par hundralappar i månaden och om det innebär att jag måste hoppa över att köpa den där produkten eller lunchen så gör jag det med glädje. Jag vill inte att ni ska tycka att jag är duktig på något sätt utan vill bara peppa er att kanske också försöka göra något litet för att förbättra förhållanden för djuren – dom gör så mycket för oss.

I have been a crazy animal lover since I was a small girl and there are few things which makes me so sad and heart broken as when I see animals in pain. And it’s crazy how much suffering us humans do to the animals. The lack of empathy for other races and respect for the earth we live on is scary, and as with many other injustices I feel a tremendous helplessness. It’s difficult to live 100% morally when the world looks the way it does – even though I try to do my best to help, I’m far from perfect – that I am fully aware of. I think that we can go a long way on having in mind that all the decisions and changes we make can play a big role in the end – from smaller ones like what you choose to buy in the supermarket to bigger ones like how we raise our children. In addition there are also organizations which help in incredible ways! For many years I have been a monthly donor to WWF and now I just started giving to World Animal Protection. It’s a couple of hundred a month and if it means that I have to skip out on buying that product or lunch, I’m happy to do it. I don’t want you to think I’m better in any way – I just want to encourage you to do a little something to improve the conditions for the animals – they do so much for us.

girl_deer_forest_blood_trees_96876_2560x1440

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Anna, vad glad jag blir över din kommentar och reaktion! 🙂 Åh vilken dröm det låter som att bo på en 1700-tals gård med en massa djur. Kommer defenitivt flytta ut på landet om några år:) Tack för din kommentar och ha det underbart!!:) Kram Susanne <3

    Susanne Barnekow 2016-04-20 13:54:56
    Svara
  • Sträck lite extra på dig!!Härligt att du tar djurens parti,för när vi människor behandlar varandra på det sjuka sätt vi gör idag,allt från krig och terrorism till mobbing mm,vem tänker på djuren?Vi har ju djur som familjemedlemmar medans det finns folk som utnyttjar dem för pengar och bara för att de kan…Jag bor på en 1700-tals gård med hästar,kor,getter,kaniner och höns och katter,måste ha djur omkring mej för att må bra!Är oxå månadsgivare i WAP och stödjer oxå sedan många år gatubarnen i Bolivia,känns bra i hjärtat!Blir jätteglad att du oxå har blivit det,du har hjärtat på rätta stället:))Jättebra att du skriver om detta i din skönhetsblogg så fler kan bli inspirerade att göra samma sak!TACK!Kram Anna

    Anna 2016-04-16 13:03:17
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!