Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO LONG!

Hej på er! Just nu sitter jag på ett flyg som ska ta oss till L.A där vi ska fira min älskade vän Sofia som snart ska gifta sig! Jag landar i Sverige igen på tisdag kväll och gissar att jag kommer vara rätt slut då haha. Jag har tidsinställt några inlägg till er under tiden och lovar att blogga om jag skulle hinna med det. Annars ses vi igen i nästa vecka! Pussar och kramar

Hello! Right now I’m on a flight that will take us to L.A., where we will celebrate my dear friend Sofias who’s getting married! I get back again on Tuesday night, and I guess I‘ll be quite tired at that time haha. I’ve scheduled a few posts for you and promise to blog if I get the time to. Otherwise, we’ll see you again next week! Kisses and hugs

IMG_6833

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!