Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARIA ÅKERBERG

Det blir mycket favoritprodukter på bloggen nu men ibland är det bra att påminna både sig själv och er om vad jag faktiskt använder hela tiden. Maria Åkerbergs härliga ögonskugga har varit en vardaglig favorit sedan över ett år tillbaka och jag älskar att de är så små och har en liten spegel i locket. Min absoluta favorit heter Shiney Amber, det är den som är nr2 på min arm och som jag bär på bilden. De andra(från vänster) heter Indian Summer(hur snygg?), Shiney Mocca och Golden Nougat. Ett plus är att innehållet är helt naturligt och ekologiskt! Skuggorna kostar 139 kr och finns bland annat att köpa här.

It has been a lot of favorite products on the blog lately but sometimes it’s good to remind both myself and my readers of what I actually use all the time. Maria Åkerbergs eye shadow has been an everyday favorite for over a year now and I love that they are so small and have a mirror in the lid. My absolute favorite is called Shiney Amber, it’s nr 2 on my arm and the one i wear in the picture. The other shadows on my arm (from the left) are called Indian Summer (how pretty?), Shiney Mocca and Golden Nougat. A plus is that the content is completely natural and organic! The shadows costs 139 sek and you can buy them here. 

IMG_7771 (1) DSC05681 DSC05683

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!