Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD MORNING!!

God morgon på er! Hoppas ni mår kalasbra idag! Jag ska skynda mig upp till Spalt PR nu och möta upp mina bloggkollegor Lina och Ellinor för frukost och genomgång i showroom. Sen ska vi springa ner till Tourn och ha möte gällande bloggarna. Jag sätter mig vid datorn igen efter lunch, så vi ses väl då helt enkelt. Puss på er!

Good morning to you! How are you guys doing today? I am about to hurry up to Spalt PR and meet up with my blog colleagues Lina and Ellinor for breakfast and briefing of the showroom. Then we’ll go down to Tourn and have a meeting regarding our blogs. I will get back behind the computer again after lunch, so I guess I’ll see you then. XO

IMG_7761

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!