Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FOUNDATIONS

Idag satt jag och några bloggkollegor och snackade foundations och gud vad upplevelserna skiljer sig åt beroende på vilken hudtyp man har. Jag är som ni kanske vet helt såld på mineralfoundation som man applicerar med en borste och har väldigt svårt för flytande varianter. Jag gillar verkligen Bare Minerals men har länge använt Youngbloods som blivit en riktig favvis. Den ger så himla bra täckning, finns i bra nyanser och ger en naturlig lyster. Hur ser det ut för er? Gillar ni flytande eller puder bäst och har ni några produkter ni tycker att jag borde testa? Min favoritnyans från Youngblood heter i alla fall Barely Beige och finns att köpa här.

Today I talked with some blog colleagues regarding foundations and it’s crazy how much our experiences differ depending on skin type. I am, as you may know, completely sold on mineral foundation which you apply with a brush and I have a hard time working with liquid ones. I really like Bare Minerals but have long used Youngblood which has become a true favorite of mine. It gives an amazing coverage, comes in great shades and gives a natural glow. Do you guys like liquid or powder and do you have any products you think I should try out? My favorite shade from Youngblood is called Barely Beige is available for purchase here.

IMG_7610 kopiaIMG_2139

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Använder också samma mineralfoundation, dock lite nyfiken på vilken borste du använder? Märke? 🙂 Vet nämligen inte om jag har rätt!

  Janika 2016-04-19 17:55:21
  Svara
  • Svar på Janikas kommentar.

   Hej Janika, Vad roligt att du också gillar den! Jag använder olika hela tiden men just nu använder jag en foundationborste från Sephora ( susannebarnekow.se/2016/01/new-favorite-tool/ ) . Annars funkar ju de flesta foundation- eller khubaki borstar:) Kram <3

   Susanne Barnekow 2016-04-20 13:50:58
   Svara
 • Jag gillar absolut mineralfoundation bäst, Youngblood och Bare Minerals, men bara korta perioder kan jag ha det på pga min torra hud.

  Jakten på min perfekta flytande foundation pågår ständigt. Har en från Lumene som utgått ur sortimentet (hur störande ?!?!) som jag verkligen gillar, men den är snart slut.
  Har provat diverse som Too Faced Born this way, Bare Minerals complexion rescue, Maybelline Fit Me, Dior Nude Air, Lumene Blur Longwear osv osv osv
  Hittills gillar jag Diors bäst, men det är så skralt med nyanser här i Sverige och jag är inte helt hundra på de som finns. Ska snart utomlands och ska se om det finns något bättre för mig där.

  Annika 2016-04-15 10:13:33
  Svara
  • Svar på Annikas kommentar.

   Hej Annika! Varför ska det vara så svårt att hitta rätt!? Så många variabler som ska funka! Hoppas att du hittar din favorit till slut:) Förresten, använder du fuktspray ovanpå din mineralfoundation? Tänker att det kanske kunde hjälpa med torrheten:) Kram på dig!

   Susanne Barnekow 2016-04-20 13:48:42
   Svara
 • Åhh tack för att du delar med dig av dina favoriter och även skriver vad de heter färg osv!!Den ser väldigt fin ut på dig,jag gick in direkt och klickade hem en likadan i samma nyans,tror den blir bra på min hy!Tänker att man kan ta en nyans mörkare och blanda nu till sommaren om man tycker den är för ljus!Gör du det?Är den lätt att applicera?Måste man arbeta in den i hyn eller borstar man lite lätt som vanligt puder?Vet att man bör ha en viss borste,har en sådan:))Kram Anna Ps:såg att du hade Indian summer skuggan,jättefin!Ds

  Anna 2016-04-14 18:55:00
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Vad roligt! Hoppas att du kommer gilla den:) Precis, jag ser alltid till att ha en mörkare nyans till sommaren och blanda lite med! Jag tycker att det är superenkelt – använd en så kallad foundation- eller khubaki borste och jobba in den. De funkar bäst för att få det jämnt! Och avsluta med någon typ av fuktspray. Det funkar bäst för mig i alla fall:) Hoppas det går bra!:) Kram på dig

   Susanne Barnekow 2016-04-20 13:46:28
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!