Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIRTALK

Nu ska jag berätta vad jag gjorde på Bangerhead idag – satte i Hairtalk extensions! Eller jag satte bara i några slingor längst ner för att göra det tjockare – det har alltså inte blivit längre. Det ser så naturligt ut och det är bara precis lagom mycket för att göra att det känns fräschare i längderna. Trodde aldrig jag skulle sätta i extensions men det här sättet känns så mycket lättare än traditionalla varianter och är väldigt skonsamt för håret. Man fäster smala hårlängder, som clip-ons fast med helt genomskinliga och platta fästen, och det tog nog ungefär 15-20 min att fästa allt. Sen tvättade och stylade vi det så allt som allt tog det kanske 1h. Här kan ni läsa mer om Hairtalk och hur det fungerar. Jag ska hålla er uppdaterade med hur det känns efter att jag tvättat det en gång – nu måste jag vänta i 24h innan jag blöter det. Det var som vanligt Gabbi på Bangerhead som tog hand om mig och jag blir alltid lika nöjd när hon trollat med mitt hår!

Now I’ll tell you about what I did at Bangerhead today – I applied Hairtalk extensions! Or I just added a few loops at the bottom to make it thicker – so it’s not longer than before. It looks so natural and it’s only just enough to make my lengths feel thicker. Never thought I would put on hair extension but this way feels so much easier than traditional ones and it’s very gentle on the hair. You attach a small hair lengths, like a clip-on but completely, see through and flat, and it probably took about 15-20 minutes to attach everything. Then we washed and styled it so all in all it took about 1h. Here you can read more about Hairtalk and how it works. I’ll keep you updated with how it feels after I washed it once – now I have to wait 24 hours before I wet it. As usual it was Gabbi at Bangerhead who took care of me and I’m always so pleased after she styled my hair!

IMG_7717IMG_7719 IMG_7737IMG_7729 IMG_7735IMG_7733

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!