Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BREAKFAST IS SERVED

Uppe tidigt idag och jobbar! Måste snart springa iväg på ett ärende och sen ska jag till Bangerhead – vad jag ska göra där får ni se sen hehe. Efter det ska jag vidare på ett annat möte och ikväll ska vi träna hela Tough Viking gänget på Sats. Sen måste jag få en massa jobb gjort emellan allt. Men allt är lungt när solen skiner och man får en massa energi! Min frukost idag består av chiapudding på havremjölk, bläbär, hallon, gojibär och färska jordgubbar. Mums!

I woke up early today and have been working for a while! Must soon run off on an errand, and then I’m going to Bangerhead – what I’m doing there? – I’ll tell you later hehe. After that I’m going to another meeting and tonight we are working out with the Tough Viking team at Sats. Then I also have to work in between all this. No problem with a busy schedule when the sun is shining and you got a lot of energy! My breakfast today consists of chiapudding on oat milk, blueberries, raspberries, goji berries and fresh strawberries. Yum!
IMG_7710

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!