Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRIDAY LOOK

Precis när vi bestämt att vara hemma i fredags ångrade vi oss och gick ut och åt middag på Mäster Anders. Jäklar vilken god mat alltså – åt sparrais med löjrom til förrätt och grillad röding till varmrätt. MUMS! Sen gick vi vidare til Papas, Bergmans och sen Rose – var helt slut igår haha men jäklar vad kul det var. Jag lämnade min kamera hemma då jag inte vågade riskera min lånade Sonykamera men knäppte av ett par bilder på hur jag såg ut här hemma. Min mockakjol kommer från Forever 21 och mina nya over-knee stövlar från asos.com. Nu ska jag ut och ta en promenad i solen! Ses sen

Just when we decided to stay at home on Friday night we changed our minds and went out for dinner at Mäster Anders. The food was to die for – still drooling over the grilled trout. YUM! After the dinner we went to Papas, Bergmans and then Rose – was completely exhausted yesterday haha but I had so much fun. I left my camera at home because I didn’t dare to risk that anything happened to my borrowed SONY camera but snapped a few pictures of how I looked at home. My suede skirt comes from Forever 21 and my new over-knee boots from asos.com. Now I’m going out for a walk in the sun! See you laters
 IMG_7692 kopia IMG_7685 kopiaIMG_7689 kopiaIMG_7678 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind