Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KERASTASE MAGISTRAL

I onsdags var jag på lanseringsventet för Kerastase senaste serie Nutritive Magistral som är anpassat för väldigt torrt hår. Den består av ett schampo, balsam, inpackning samt en leave-in cream och flera av produkterna innehåller värmeskydd vilket gör att du inte behöver lägga till det som en extra produkt i stylingen – skönt! Jag har testat att tvätta håret en gång och älskar dem! Doftar underbart och håret blir väldigt mjukt utan att tynga ner det. Serien kommer börja säljas från och med nu men ser att den inte riktigt hunnit kommit upp på webshoparna ännu.

Last Wednesday, I was at the launch event for Kerastase latest collection Nutritive Magistral which is adapted for very dry hair. It consists of a shampoo, conditioner, hair mask plus a leave-in cream and several of the products contain heat protection which means that you do not need to add that as an additional product to the styling – nice! I have tried to wash my hair with the products once and love them! Smells wonderful and my hair gets so soft without weighing it down. The series are available now but I can see that it’s not up on the webshop quite yet.

IMG_7649

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind