Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RODIAL MAKEUP

Rodial som från början är ett lyxigt hudvårdsmärket lanserade alldeles nyligen sin makeup i Sverige och här ser ni ett urval av sortimentet. Generellt så håller produkterna väldigt hög kvalité och mina favoriter har blivit concealern, ögonbrynspennan(som tyvärr tog slut alldeles för fort) och konturskuggan som är jättebra om man vill forma om ansiktet på ett diskret sätt. På min arm ser ni i följande ordning highlightern(som i min smak är lite för rosa), Skin Tint+, konturskuggan och sen var jag tvungen att visa Lifting Serum som är väldigt fint om man vill skapa en fin glow i huden. Priserna ligger mellan 255Kr – 600kr och finns bland annat att köpa på Skin City.

Rodial which initially is a luxury skin care brand recently launched  a brad new makeup collection in Sweden and here is a selection of the range. In general, the products are very high in quality and my favorites so far is the concealer, eyebrow pencil (which unfortunately ended too quickly) and a contour shade which is great if you want to reshape your face in a discreet way. On my arm you see in the following order – highlighter (which to my taste is a little too pink), Skin Tint +, contour shadow and then I had to show the Lifting Serum which is very nice if you want to create a nice glow. Prices range from 255Kr – 600kr and you can buy it on Skin City. .

IMG_7287 IMG_7288 IMG_7289 IMG_7290 IMG_7291

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind