Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOOD NATT

Den här dagen har varit helt sjukt intensiv, sprungit fram och tillbaka hela dagen och inte haft tid att sitta framför datorn över huvud taget! Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag hoppa i säng. Imorgon måste jag köra kreativ jobbdag och skapa en massa nytt material till bloggen och portalen. Sussa sött! Puss

This day has been so intense, running back and forth all day and had not had time to sit in front of your computer at all! Now I’m taking a shower and then I’ll go to bed. Tomorrow I have to do a lot of creative work and create a lot of new material to the blog and portal. Sleep tight! xo

IMG_6444 kopia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!