Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅ REDAKTIONEN

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv mår jag kalasbra och sitter på redaktionen på Plaza Kvinna och jobbar som en liten myra! I och med att det bara är en dag i veckan så blir det väldigt intensivt. Jag är klistrad framför datorn med undantaget av när jag går och hämtar lunch eller te. Känner nog att jag måste ta en promenad ikväll så jag får röra lite på mig:) Ja det var allt för nu, hej så länge! Ps. bilderna är från igår när det var tröttmåndag haha.

Hi! How are you guys today? I’m feeling great and am working at the magazine today. The fact that I only sit here one day a week makes it very intence, I’m glued to the computer with the exception of when I go get lunch or tea. I feel like I need to take a walk tonight so I get some excercise today:) Well, thats it’s all for now! Bye bye. Btw, the snaps are from yesterday when it was tired-monday haha.
IMG_7601 kopia IMG_7605 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!