Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NIPPLE BALM

Den här härliga kultprodukten från England lanserades i Sverige nu i mars och trots att jag sett och hört talas om den tidigare har jag aldrig fysikt testat den. Det är ett balm som är magiskt för torra läppar men även om du vill ha en glossig look på ögonlock, kinder eller för att mjuka upp torra nagelband. Den är 100% naturlig och ganska hård i konsistensen vilket gör den väldigt dryg och den lägger sig som en skyddande hinna som är ren magi för torra läppar. En riktigt bra multi-action produkt som redan fått en säker plats i min väska. Kostar 159kr och säljs på Åhléns.

This delightful cult product from England was launched in Sweden in March 2016, and although I’ve seen and heard about it earlier, I have never actually tried it. It’s a balm which is magical for dry lips but also if you want a shiny look on your eyelids, cheeks or to soften dry cuticles. It is 100% natural and quite hard in texture, which makes it very long lasting and it adds a protective film which is pure magic for dry lips. A super multi-action product which already has a secure place in my handbag. Costs 159 sek and can be found at Åhléns.

IMG_7569 IMG_7567f

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand