Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NIPPLE BALM

Den här härliga kultprodukten från England lanserades i Sverige nu i mars och trots att jag sett och hört talas om den tidigare har jag aldrig fysikt testat den. Det är ett balm som är magiskt för torra läppar men även om du vill ha en glossig look på ögonlock, kinder eller för att mjuka upp torra nagelband. Den är 100% naturlig och ganska hård i konsistensen vilket gör den väldigt dryg och den lägger sig som en skyddande hinna som är ren magi för torra läppar. En riktigt bra multi-action produkt som redan fått en säker plats i min väska. Kostar 159kr och säljs på Åhléns.

This delightful cult product from England was launched in Sweden in March 2016, and although I’ve seen and heard about it earlier, I have never actually tried it. It’s a balm which is magical for dry lips but also if you want a shiny look on your eyelids, cheeks or to soften dry cuticles. It is 100% natural and quite hard in texture, which makes it very long lasting and it adds a protective film which is pure magic for dry lips. A super multi-action product which already has a secure place in my handbag. Costs 159 sek and can be found at Åhléns.

IMG_7569 IMG_7567f

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!