Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVELY SUNDAY

Hej på er! Hur har ni det? Det har varit lite ruskigt väder i helgen men skönt att ha en ursäkt att vara inomhus. Idag ska jag försöka att inte jobba och sen ska jag springa upp och köra ett pass med min PT på SATS. Lika bra att dra på ordenligt nu så jag kommer igång med träningen. Önskar er en underbar söndag! PUSS

Hello! How are you guys doing? The weather hasn’t been that nice this weekend but I like to have an excuse to stay indoors. Today I’m trying not to work, and this afternoon I’ll go for a session with my PT at SATS. Might as well kick start my training properly. Wish you a wonderful Sunday! XO

IMG_7553 kopia IMG_7561 kopia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!