Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THANK YOU SONY

Alltså vilka räddare i nöden SONY är då?! De har levererat en kamera som jag kan använda under tiden mitt objektiv är på lagning. Halleluja!! Så grymt bra och jag är sååå glad:) Det är en liknande variant som min nuvarande a5100 men jag skulle säga att den är lite mer proffsig och något större – den heter a6300. Bilderna jag tog idag på Juicy Shaker är tagna med den. TACK SONY! Förresten, om ni har några frågor gällande min kamera är det bara att langa på!

So SONY came to the rescue and delivered a camera which I can use while my objective is away for reparation. Hallelujah!! I’m sooo grateful and happy:) This one is similar to my current camera a5100 but I would say that it’s a bit more professional and somewhat larger – it’s called a6300. I snapped today’s pictures of the Juicy Shaker with it. THANK YOU SONY! By the way, if you have any questions regarding my camera, bring them on!

 

IMG_7519 IMG_7524IMG_7522

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Den är så himla bra:) Min a5100 har en display som man kan vinkla upp så man ser när man tar selfies:) Jag använder ett objektiv som jag köpte med kameran som har digital zoom. Det är verkligen bra för all-round fotografering! Det heter E 16-50/3,5-5,6 PZ OSS (http://www.scandinavianphoto.se/produkt/1002512495/sony/e-pz-16-50mm-f-3-5-5-6-oss). Fick ett bra paketpris när jag köpte kameran på Scandinavian Photo. Kram <3

    Susanne Barnekow 2016-04-06 10:43:30
    Svara
  • Hej, vilken bra storlek på kamera! Vad använder du för lins till dina fina foton?

    Linda 2016-04-05 22:35:24 http://perlindesign.com
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!