Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR FAVVS

Jag har testat tre olika hårvårdsprodukter som alla tillhör produktkategorier jag inte kan vara utan när det kommer till att vårda och styla mitt hår! Ett värmeskydd, en vårdande hårolja och en bra utföningsborste. Helt klart nya favoriter i badrumsskåpet!

REDKEN COLOR EXTEND SUN REFLECTIVE GLOW OIL SPRAY(30ML)
Den här härliga oljan från Redken innehåller vårdande mangokärnolja och är extra bra för solskadat hår. Jag gillar att den kommer i sprayform och att doften påminner mig om härliga semestertider! Den är väldigt lätt, tynger inte ner håret och ger superfin glans. Den här lilla varianten är verkligen perfekt att ha med i väskan och jag applicerar den i fuktigt hår innan föning men även efteråt för att få bort frissiga toppar. Kostar 71kr(ord. 89kr) och finns att köpa här(klick!).

MOROCCAN OIL CERA ION BRUSH 25
En bra föningsborste är ett måste för mig! Det gör verkligen jättestor skillnad i föningsresultatet. Den här borsten från Moroccanoil är tillverkad i material som har keramiska och joniska egenskaper. Keramiken fungerar genom att hålla kvar värme bättre och sprida ut den över flera frekvenser, vilket förkortar torktiden. Det gör även att temperaturen blir mer konstant vilket gör att det sliter mindre på håret. Jonerna fungerar genom att avvisa vatten vilket gör att håret torkar fortare. De fungerar även på ett balsamliknande sätt och gör att de fjäll som utgör hårets ytskikt bildar ett sunt, glansigt hår med volym. Mycket info men ibland är det bra att veta hur det fungerar haha. Stråna är ganska hårda så man får vara försiktig vid hårbottnen men jag fick ett väldigt fint resultat som faktsikt höll lite extra länge och jag märkte att det var ovanligt lite hår som fastnade i den. Det var även väldigt lätt att skapa vågor och volym. Den kostar 167kr (ord. pris 209kr) och finns att köpa här(klick!)

DAVINES MELU HAIR SHIELD
Det här värmeskyddet är verkligen en ny favorit i badrumsskåpet! Ett stort plus för sprayfuktionen, då det känns som man verkligen får spridning och skydd över hela håret. Det är till för långt och kraftigt skadat hår(vilket mitt är i längderna) och det sjunker in direkt och lämnar inga rester eller gör att det blir svårfönat. Jag tycker också att det adderade lite extra volym och bounce till håret. En riktig kanonprodukt! Kostar 207kr(ord. pris 259kr) och finns att köpa här(klick!).

IMG_7477 IMG_7479 IMG_7478IMG_7480

*Inlägget är producerat i samarbete med Bangerhead. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna eller företaget, då de är och alltid kommer förbli ärliga och personliga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!