Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW HAIR

Jag måste börja med att säga faaaan – mitt objektiv är helt paj. Måste lämna in det och det skulle ta flera veckor att få det tillbaka. Får fundera lite på hur jag ska lösa det…nu fick min kille hjälpa mig ta bilder med mitt inzoomade objektiv och det funkar ju men det blir inte så bra om jag ska fota sminkningar… någon som kan låna ut en kamera haha? Tillbaka till mitt hår då, Gabbi lade lite nya slingor, gjorde en Olaplexinpackning och klippte bort slitna toppar. Det blir så jäkla naturligt och snyggt resultat – gå till Gabbi – hon är grym!

I must begin by saying fu** – my objective is totally dead. I have to turn it in for reparation and it’s supposed to take several weeks to get it back. I have to think about how to solve this… now I got some help from my boyfriend to take these pictures with my zoomed in objective and it works but it’s not gonna work to shoot makeups… someone who can lend a camera haha? Well,  back to my hair then, Gabbi added some new highlights, did a Olaplexin treatment and cut away split ends. It looks so natural and I loove the result – visit Gabbi – she’s great! 

IMG_7332IMG_7327IMG_73133IMG_73345IMG_732124

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind